Über uns

Located near the majestic Gatineau Hills, Restro offers a country elegance and a magnificent view to the guests while partaking a scrumptious meal. Restro’s menu changes depending on the seasons. They have an la carte menu, a monthly table d’hâute, an 11-course tasting menu, and many more.

Unser Team

Dirk Oppenborn

Zeltlagerleiter

Als langjähriger Betreuer und Helfer des Zeltlagers übernimmt er besondere organisatorische Aufgaben und ist der Leiter des Zeltlagers.

Pascal Schaldach

Schon als Kind hat Pascal an dem Zeltlager teilgenommen. Heute ist er Teil des Betreuerteams und organisiert die Maßnahme an vielen Stellen mit.

Nadine Rohde

Nadine ist die gute Seele des Zeltlagers. Seit vielen Jahren ist sie schon dabei und hat immer einen guten Rat stet´s parat.

Karsten Raubaum

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Gina-Marie Stellmann

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Fabian Kaiser

Schon als Kind war Fabian bei dem Zeltlager dabei. Heute ist der gelernte Elektroniker maßgeblich an der Umsetzung des Zeltlagers beteiligt.

Martin Busse

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Patrizia Kaiser

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Frank-Daniel Scheilke

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Johann Bartels

Vor ein paar Jahren war Johann noch selbst Teilnehmer des Zeltlagers. Nun unterstützt er das Betreuerteam bei der Umsetzung des Zeltlagers.

Katja Raubaum

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Simon Schaldach

Simon ist seit 2018 als Praktikant in das Betreuerteam integriert und hält den Altersschnitt des Betreuerteams als Jungspunt stet´s unten.

Jennifer Stellmann

Simon ist seit 2018 als Praktikant in das Betreuerteam integriert und hält den Altersschnitt des Betreuerteams als Jungspunt stets unten.

Awards

Under Gunn’s reign, Restrohas been awarded Three Chefs Hats for 15 consecutive years and named Restaurant of the Year six times in The Chicago Morning Herald Good Food Guide. It has three stars and has been awarded Restaurant of the Year three times in the Chicago Gourmet Traveller Restaurant Guide.

Restaurant of the Year

The Chicago Morning Herald Good Food Guide 2016

Awarded Three Hats

The Chicago Morning Herald Good Food Guide 2016

Placed at Number Four

Chicago Traveller Top 100 Restaurants 2016

Awarded Three Stars

Chicago Traveller Restaurant Awards 2016

Books by Peter Gunn

I am inspired by nature and have coined the term nature-based cuisine to describe my food. Nature offers us so much diversity – a natural elegance and beauty – and it is the organic nature of food, its textures and flavours that is at the heart of my cooking.

The Omnivore's Dilemma

The Botany of Desire